ΥΛΙΚΑ/ ΣΙΡΟΠΙ/ 300 ΓΡ ΚΑΣΤΑΝΗ ΖΑΧΑΡΗ, 250 ML ΝΕΡΟ, ΧΥΜΟ ΑΠΟ 1 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ, ΦΛΟΥΔΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ, 1 ΣΦΗΝΑΚΙ ΚΟΝΙΑΚ , 1 ΣΤΙΚ ΚΑΝΕΛΑΣ, ΠΙΤΑ/ 120 ΓΡ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟ, 120 ΓΡ ΗΛΙΕΛΑΙΟ, 150 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΗ, 1 ΒΑΝΙΛΙΑ ΣΚΟΝΗ, ΧΥΜΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ,3 ΑΥΓΑ, 1 ΠΡΕΖΑ ΑΛΑΤΙ, 13 ΓΡ ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ, 200ΓΡ ΦΥΛΛΟ ΚΡΟΥΣΤΑΣ, ΞΥΣΜΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΑΚΕΡΩΤΟ. ΕΚΤΕΛΕΣΗ/ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΜΕΤΡΑΜΕ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο ΒΡΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΚΑΛΑ.ΣΕ ΜΙΑ ΛΑΜΑΡΙΝΑ ΑΡΑΔΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤΟ ΤΣΑΛΑΚΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΕΡΟ. ΣΤΟ ΚΑΔΟ ΤΟΥ ΜΙΞΕΡ ΧΤΥΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΜΑ ΤΑ ΑΥΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΝΙΛΙΑ ΓΙΑ 7 ΛΕΠΤΑ , ΑΦΟΥ ΑΣΠΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΦΡΑΤΕΨΕΙ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΣΙΓΑ ΤΟ ΗΛΙΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ,ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ, ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΞΥΣΜΑ ΤΟ ΜΠΕΙΚΙΝ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΚΡΟΥΣΤΑΣ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΡΙΖ ,ΛΑΔΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΕΥΡΩΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΑΨΑΚΙ 18- 20 ΕΚ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ 170 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΦΟΥΡΝΟΥ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΙΣΗ ΩΡΑ, ΣΙΡΟΠΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΖΕΣΤΟ ΓΛΥΚΟ ΜΕ ΤΟ ΚΡΥΟ ΣΙΡΟΠΙ.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου