ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟ ΛΑΧΜΑΤΖΟΥΝ

ΥΛΙΚΑ/ ΓΙΑ ΤΟ ΖΥΜΑΡΙ/ 500 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ Γ.Ο.Χ ,270 ML ΓΑΛΑ, 2 ΓΡ ΜΑΓΙΑ ΝΩΠΗ, 10 ΓΡ ΑΛΑΤΙ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΜΑ/ 500 ΓΡ ΚΙΜΑΣ ΜΟΣΧΟΥ, ΕΝΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ, ΜΙΑ ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ,ΜΙΑ ΠΙΠΕΡΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΗ, ΜΙΑ ΤΟΜΑΤΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ, 2 Κ.Τ.Γ ΠΕΛΤΕ ΤΟΜΑΤΑΣ,ΜΙΑ Κ.Τ.Σ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ, ΛΙΓΑ ΦΥΛΑ ΦΡΕΣΚΟ ΔΥΟΣΜΟ, ΣΟΥΜΑΚ,ΠΑΠΡΙΚΑ ΓΛΥΚΙΑ,ΠΙΠΕΡΙ ΜΑΥΡΟ,ΜΠΟΥΚΟΒΟ, ΑΛΑΤΙ ,ΛΙΓΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΡΥΣΤΑΛΙΚΗ, ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ. ΕΚΤΕΛΕΣΗ/ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΩΛ Η ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΖΥΜΑΡΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΛΥΑΡΟ ,ΑΦΟΥ ΖΥΜΩΘΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΜΑΛΑΚΠ ΚΑΙ ΛΕΙΟ ΖΥΜΑΡΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΔΥΟ ΩΡΕΣ.ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΠΩΛ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΚΑΤΕΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ.ΜΟΛΙΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝΕ 2 ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΤΟ ΖΥΜΑΡΙ ΤΟ ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ 100 ΓΡ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ 2 ΩΡΕΣ. ΜΟΛΙΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ 2 ΩΡΕΣ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΠΛΑΣΤΗ ΠΟΛΥ ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΑ ΣΤΡΓΓΥΛΟ Η ΟΒΑΛ ΣΧΗΜΑ, ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΚΙΜΑ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ,ΤΠΟΠΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΙ ΜΕ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 250 ΒΑΘΜΟΥΣ, ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΥΔΑΤΩΘΟΥΝ ΤΑ ΛΑΧΜΑΤΖΟΥΝ ΣΤΟ ΨΗΣΙΜΟ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΠΛΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ,ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΦΡΕΣΚΟ ΛΕΜΟΝΙ ΦΕΤΕΣ ΤΟΜΑΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΑΙ ΜΑΙΝΤΑΝΟ.

Σχόλια