ΚΕΙΚ ΜΑΡΜΠΡΕ

ΥΛΙΚΑ/125 ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ,125 ΓΡ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ, 250ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΗ, 1 ΒΑΝΙΛΙΑ ΣΚΟΝΗ,1/4 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΞΥΣΜΑ,3ΓΡ ΑΛΑΤΙ ,300 ΓΡ ΑΥΓΑ ,60 ΓΡ ΓΑΛΑ ,3 Κ.Τ.Σ ΚΑΚΑΟ, 400ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ Γ.Ο.Χ 4ΓΡ ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ. ΕΚΤΕΛΕΣΗ /ΧΤΥΠΑΜΕ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΤΗΝ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΤΗΝ ΒΑΝΙΛΙΑ ΚΑΙ ΞΥΣΜΑ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ,ΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΟΚΟΥΣ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ,ΧΤΥΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΩΛ,ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΔΟ ΤΟΥ ΜΙΞΕΡ ΤΟΝ ΣΚΟΥΠΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΤΕΓΝΟΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΡΜΑ, ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΑ ΑΣΠΡΑΔΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΑΡΕΓΚΑ ,ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΕΓΚΑ ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΜΕΙΓΜΑ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΡΙΖ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ Ο ΑΕΡΑΣ ΤΗΣ ΜΑΡΕΓΚΑΣ,ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣΘΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΕΙΚΙΝ ΚΟΣΚΙΝΙΣΜΕΝΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΖ,ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΑΛΕΥΡΙ ΠΑΝΤΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ, ΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΣΕ ΔΥΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΜΠΩΛ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΝΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΚΑΟ ΑΝΑΜΕΜΕΙΓΜΕΝΟ ΜΕ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΠΑΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ,ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΚΕΙΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑΔΥΟ ΜΕΙΓΜΑΤΑ ΔΙΑΔΟΧΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 2/3 ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 180 ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΓΙΑ 50 ΠΕΡΙΠΟΥ ΛΕΠΤΑ ΤΟ ΚΕΙΚ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΟΤΑΝ ΒΥΘΙΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΕΝΑ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΒΓΕΙ Η ΛΕΠΙΔΑ ΤΟΥ ΣΤΕΓΝΗ.

Σχόλια