ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΟ

ΥΛΙΚΑ\ 12 ΦΥΛΛΑ ΒΗΡΥΤΟΥ, 1 ΛΙΤΡΟ ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ,225 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΗ, 2 ΔΟΣΕΙΣ ΒΑΝΙΛΙΑ, 1 ΛΕΜΟΝΙ ΤΟ ΞΥΣΜΑ, 100 ΓΡ ΑΥΓΑ,40 ΓΡ ΚΡΟΚΟΙ ΑΥΓΩΝ,110 ΓΡ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΨΙΛΟ,250 ΓΡ ΖΩΙΚΟ ΒΟΥΤΗΡΟ ΦΡΕΣΚΟ,ΣΙΡΟΠΙ \ 0,5 ΛΙΤΡΟ ΝΕΡΟ, 1,100 ΖΑΧΑΡΗ ΚΡΥΣΤΑΛΙΚΗ 220 ΓΡ ΓΛΥΚΟΖΗ, ΜΙΑ ΦΛΟΥΔΑ ΛΕΜΟΝΙ ,ΕΝΑ ΣΤΙΚ ΚΑΝΕΛΑΣ. ΕΚΤΕΛΕΣΗ/ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ ,ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο ΒΡΑΣΜΟΣ ΜΕΤΡΑΜΕ 4 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ,ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΖΑΧΑΡΗ ΤΗΝ ΒΑΝΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΣΜΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΡΜΑ, ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΩΛ ΣΠΑΜΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ,ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΜΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΠΟΛ ΤΟ 1/3 ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΛΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΜΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΕΠΕΙΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΣΕ ΧΑΜΗΛΗ ΦΩΤΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΗ ΚΡΕΜΑ ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΣΦΙΧΤΗ, ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΜΕΣΑ 3 Κ.Τ.Σ ΒΟΥΤΗΡΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΜΕ ΜΕΜΒΡΑΝΗ Η ΜΙΑ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΚΡΕΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ, ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΒΟΥΤΗΡΟ ΚΑΙ ΒΟΥΤΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΑΨΑΚΙ 32-36 ΕΚ ΚΑΙ ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 6 ΦΥΛΛΛΑ ΤΑ 4 ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΣΤΑΥΡΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΦΥΛΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΑΨΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΙΣΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΞΩ, ΒΟΥΤΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΣΤΟ ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΤΑΨΙΟΥ ΔΙΠΛΩΜΕΝΑ ΒΟΥΤΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΤΗΝ ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 6 ΦΥΛΛΑ ΒΟΥΤΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ, ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΚΡΕΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΟ ΧΑΡΑΖΟΥΜΕ ΕΛΑΦΡΩΣ ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΒΟΥΤΗΡΟ ΡΑΝΤΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 50 ΛΕΠΤΑ ΜΕ ΜΙΑ ΩΡΑ, ΜΟΛΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΡΥΟ ΣΙΡΟΠΙ ,ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΤΟ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΜΗΝ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ ΤΟ ΓΛΥΚΟ.

Σχόλια