ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ

ΥΛΙΚΑ / 2 ΧΟΙΡΙΝΑ ΧΩΡΙΑΤΙΚΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΕ ΦΕΤΕΣ,ΕΝΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΞΕΡΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ, ΜΙΑ ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ ΚΟΜΜΕΝΗ ΣΕ ΦΕΤΕΣ, ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙ ΚΟΜΜΕΝΟ ΣΕ ΨΗΛΟ ΚΑΡΡΕ,4 ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΨΙΛΟΚΟΜΕΝΑ, ΜΙΑ ΦΡΕΣΚΙΑ ΤΟΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΡΙΦΤΗ, 1 Π.Τ.Κ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ, 50 ΓΡ ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΟΣ ΧΥΜΟΣ ΤΟΜΑΤΑΣ, ΦΥΛΛΑ ΦΡΕΣΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ, ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΛΙΓΟΣ ΜΑΙΝΤΑΝΟΣ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟΣ ,ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ. 400 ΓΡ ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΝΟ 6. ΕΚΤΕΛΕΣΗ / ΣΕ ΜΙΑ ΠΛΑΤΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ Η ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΗΓΑΝΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΝΑ ΚΑΨΕΙ, ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΕΛΑΦΡΩΣ, ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ, ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΑΤΜΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΜΑΤΟΧΥΜΟ , ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΣΙΓΟΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ, ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΒΑΟΥΜΕ ΝΕΡΟ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ, ΜΟΛΙΣ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΜΙΣΟΒΡΑΣΕΙ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΕΜΕΝΗ ΣΑΛΤΣΑ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΣΙΜΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΤΟΝ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ .ΜΟΛΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΤΥΡΙ ΟΣΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ , ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟ ΖΥΜΑΡΙΚΟ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ.

Σχόλια