ΣΙΓΟΜΑΓΕΡΕΜΕΝΟ ΜΟΣΧΑΡΙ ΛΕΜΟΝΑΤΟ ΜΕ ΠΟΥΡΕ ΠΑΤΑΤΑΣ

ΥΛΙΚΑ/ 500 ΓΡ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΠΟΝΤΙΚΙ,ΕΛΙΑ,Η ΣΠΑΛΑ,ΕΝΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΞΕΡΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ,ΕΝΑ ΚΑΡΟΤΟ ΚΟΜΜΕΝΟ ΣΕ ΦΕΤΕΣ, ΕΝΑ ΚΛΩΝΑΡΑΚΙ ΣΕΛΕΡΥ, ΔΥΟ ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ. ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΕΝΑ ΦΥΛΛΟ ΔΑΦΝΗΣ , ΔΥΟ ΚΟΚΚΟΙ ΜΠΑΧΑΡΙ,ΕΝΑ Π.Τ.Κ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ,ΜΙΑ Κ.Τ.Σ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΜΑΣ,ΕΝΑ ΛΕΜΟΝΙ, 1 ΛΙΤΡΟ ΝΕΡΟ ,ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ,ΑΛΑΤΙ,ΠΙΠΕΡΙ, ΔΥΟ Κ.Τ.Σ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ.ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΡΕ 500 ΓΡ ΠΑΤΑΤΕΣ, ΛΙΓΟ ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ ΖΕΣΤΟ, ΜΙΑ Κ.Τ.Σ ΒΟΥΤΗΡΟ ΜΙΑ Κ.Τ.Σ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ, ΛΙΓΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ, ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ. ΕΚΤΕΛΕΣΗ/ ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ ΤΕΦΑΛ ΚΑΙΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΘΩΡΑΚΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΕΛΑΦΡΩΣ ΑΛΑΤΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΕΥΡΩΜΕΝΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΛΟ ΧΡΩΜΑ, ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΛΑΔΙ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΤΟ ΚΑΡΟΤΟ ΤΟ ΣΕΛΕΡΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ,ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΤΗΝ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΤΗΝ ΔΑΦΝΗ ΤΟ ΜΠΑΧΑΡΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΦΛΟΥΔΑ ΑΠΟ ΛΕΜΟΝΙ ΜΕ ΟΣΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΣΠΡΟ ΜΕΡΟΣ, ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΙΓΟΒΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ,ΠΡΟΣΘΤΕΝΤΑΣ ΕΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΟΣΟ ΒΡΑΖΕΙ, ΜΟΛΙΣ ΜΑΛΑΚΩΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΑΡΑΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ ΜΕ ΛΙΓΟ ΚΡΥΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΜΙΑ Κ.Τ.Σ.ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙ ΚΑΙ ΔΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΡΕ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΝΑ ΛΙΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΕΞΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΥΡΕ Η ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΡΙΦΤΗ ΣΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΚΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΗΝ ΠΑΤΑΤΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΤΟ ΒΟΥΤΗΡΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ ΤΟ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕΧΡΙ Ο ΠΟΥΡΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ.

Σχόλια