ΥΛΙΚΑ/600 ΓΡ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ, 1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΞΕΡΟ, ΜΙΑ ΠΙΠΕΡΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ, ΜΙΑ ΠΙΠΕΡΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ, ΔΥΟ ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ,1 Π.Τ.Κ ΚΡΑΣΙ ΛΕΥΚΟ 2 ΩΡΙΜΕΣ ΤΟΜΑΤΕΣ , ΕΝΑ Κ.Τ.Γ ΠΕΛΤΕ ΤΟΜΑΤΑΣ,1/2 ΛΙΤΡΟ ΖΩΜΟΣ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ Η ΣΚΕΤΟ ΒΡΑΣΤΟ ΝΕΡΟ, ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΓΙΕΝ Η ΜΠΟΥΚΟΒΟ ,ΠΑΠΡΙΚΑ ΓΛΥΚΙΑ ,ΦΡΕΣΚΟΣ ΜΑΙΝΤΑΝΟΣ, ΜΙΑ ΠΡΕΖΑ ΖΑΧΑΡΗ ΚΡΥΣΤΑΛΙΚΗ , ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ. ΕΚΤΕΛΕΣΗ/ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΣΕ ΦΕΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΛΑΔΙ ,ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΣΕ ΛΕΠΤΕΣ ΦΕΤΕΣ ΤΙΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΣΕ ΛΕΠΤΕΣ ΦΕΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΚΟΡΔΟΥ, ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΕΛΤΕ ΚΑΙ ΣΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΣΙ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΜΑΤΑ ΚΟΜΜΕΝΗ ΜΙΚΡΟ ΚΑΡΡΕ Η ΤΡΙΜΕΝΗ ΣΤΟ ΤΡΙΦΤΗ, ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΖΩΜΟ ΤΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΤΟ ΠΙΠΕΡΙ ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΙΓΟΒΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου