ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΡΥ

ΥΛΙΚΑ/ 500 ΓΡ ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΥΛΟ ΚΟΜΜΕΝΟ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ,2 ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ ΦΡΕΣΚΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΕ ΛΕΠΤΕΣ ΦΕΤΕΣ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ, ΜΙΑ ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ ΨΙΛΟΚΟΜΕΝΗ, ΜΙΑ Η ΔΥΟ Κ.Τ.Σ ΚΑΡΥ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΟΣΟ ΘΕΛΟΥΜΕ 200 ΓΡ ΖΩΜΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ, 250 ΓΡ ΓΑΛΑ ΚΑΡΥΔΑΣ, ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ , ΑΛΑΤΙ ,ΠΙΠΕΡΙ ,1 Κ.Τ.Σ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ,ΛΙΓΟΣ ΦΡΕΣΚΟΣ ΚΟΛΙΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ. ΧΥΜΟ ΑΠΟ ΜΙΣΟ ΛΕΜΟΝΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ/ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΚΑΛΑ, ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ. ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΛΕΜΟΝΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΟΝ ΖΩΜΟ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΡΥΔΑΣ ΤΟ ΚΑΡΥ ΛΙΓΟ ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΣΙΓΟΒΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 20 ΛΕΠΤΑ ΔΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ ΑΡΑΙΩΜΕΝΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΡΥΟ ΝΕΡΟ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΦΡΕΣΚΟ ΚΟΛΙΑΝΔΡΟ. ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΛΕΥΚΟ ΡΥΖΙ ΜΠΑΣΜΑΤΙ.

Σχόλια