ΥΛΙΚΑ/ 500 ΓΡ ΚΙΜΑΣ ΜΟΣΧ. ΕΝΑ ΚΑΡΟΤΟ ΚΟΜΜΕΝΟ ΨΙΛΟ ΚΑΡΡΕ, ΕΝΑ ΚΕΜΜΥΔΙ ΞΕΡΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ,ΜΙΑ ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ ΟΛΟΚΛΗΡΗ, ΕΝΑ ΚΛΩΝΑΡΑΚΙ ΣΕΛΕΡΥ ΨΙΛΙΚΟΜΜΕΝΟ ,4 ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ, ΕΝΑ ΦΥΛΟ ΔΑΦΝΗΣ,2 ΚΟΚΟΙ ΜΠΑΧΑΡΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΙ ,ΕΝΑ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ, 1 Π.Τ.Κ ΚΡΑΣΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ,1 Κ.Τ.Γ ΠΕΛΤΕ ΤΟΜΑΤΑΣ , ΜΙΑ ΤΟΜΑΤΑ ΩΡΙΜΗ ΤΡΙΜΜΕΝΗ, ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ , ΦΡΕΣΚΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ, ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ,ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΨΙΛΟΚΟΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΡΙΣΜΑ. ΕΚΤΕΛΕΣΗ/ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΤΣΙΓΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΕΛΑΦΡΩΣ, ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΒΟΥΡΔΙΖΟΥΜΕ ΑΡΓΑ ΣΕ ΧΑΜΗΛΗ ΦΩΤΙΑ ,ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΡΜΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΙΜΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΕ ΧΟΝΤΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ, ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΕΛΤΕ ΚΑΙ ΔΗΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ, ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΣΙ, ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΞΑΤΜΙΣΤΕΙ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ ΠΡΟΣΘΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΜΑΤΑ ΤΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ,ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΓΥΡΩ ΣΤΟ ΕΝΑ ΛΙΤΡΟ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΣΙΓΟΒΡΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ ΓΥΡΟ ΣΤΗΝ ΜΙΑΜΙΣΗ ΩΡΑ ΜΟΛΙΣ ΠΙΕΙ ΤΑ ΥΓΡΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ. ΜΠΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΟΛΙΣ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΕΡΑΙΤΙΚΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΛΕΠΤΕΣ ΦΕΤΕΣ ΜΟΡΤΑΔΕΛΑΣ.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου