FRITTERS ΠΑΤΑΤΑΣ

ΥΛΙΚΑ/ 3 ΜΕΤΡΙΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ , 1 ΑΥΓΟ, ΕΝΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΤΡΙΜΕΝΟ , ΛΙΓΟ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΨΙΛΟΚΟΜΕΝΟ, 2 ΜΕ 3 Κ.Τ.Σ ΑΛΕΥΡΙ, ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ, ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΓΙΕΝ, 2 Κ.Τ.Σ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ ΤΡΙΜΕΝΗ, ΗΛΙΕΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ. ΕΚΤΕΛΕΣΗ/ ΤΡΙΒΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΤΟΝ ΤΡΙΦΤΗ ΞΕΠΛΕΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΛΕΚΑΝΗ ΑΝΑΚΑΤΕΜΕΝΕΣ ΜΕ ΛΙΓΟ ΑΛΑΤΙ,ΤΙΣ ΣΤΙΒΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΠΟΛ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΤΕΓΝΕΣ, ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΤΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΛΙ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΤΗΓΑΝΙΖΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ ΣΕ ΚΑΥΤΟ ΗΛΙΕΛΑΙΟ ΣΕ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΤΗΓΑΝΙ.

Σχόλια