ΥΛΙΚΑ/50ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ ΚΡΥΣΤΑΛΙΚΗ, 50 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ,160ΓΡ ΦΡΕΣΚΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ, 100ΓΡ ΒΟΥΤΗΡΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΟΣ, ΜΙΑ ΒΑΝΙΛΙΑ, 30 ΓΡ ΟΥΖΟ, 250ΓΡ ΑΜΥΓΔΑΛΟ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΑΡΩΜΑ,520ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ ΜΑΛΑΚΟ,5 ΓΡ ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ, ΑΝΘΟΝΕΡΟ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΨΗΣΙΜΟ. ΕΚΤΕΛΕΣΗ/ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ ΤΟΥ ΜΙΞΕΡ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΚΡΥΣΤΑΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΧΝΗ ΤΑ ΒΟΥΤΥΡΑ ΤΗΝ ΒΑΝΙΛΙΑ ΤΟ ΟΥΖΟ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΜΕ ΣΕ ΜΕΤΡΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΦΡΑΤΕΨΕΙ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΜΕ ΤΟ ΦΤΕΡΟ. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΑ, ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΟΣΚΙΝΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΕΙΚΙΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΦΡΑΤΗ ΖΥΜΗ. ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΥΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΔΟ ΚΑΙ ΠΛΑΘΟΥΜΕ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ΔΤΟ ΣΧΗΜΑ ΠΟΘ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ,ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΤΑΨΙ ΜΕ ΛΑΔΟΚΟΛΑ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 23 ΜΕ 28 ΛΕΠΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ, ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ ΡΑΝΤΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΝΘΟΝΕΡΟ ΚΑΙ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΦΘΟΝΗ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου