ΥΛΙΚΑ/ 1 ΚΙΛΟ ΝΤΟΜΑΤΑΚΙΑ ΑΠΟΦΛΟΙΩΜΕΝΑ ΚΟΝΣΕΡΒΑ,ΦΡΕΣΚΑ ΦΥΛΛΑ ΠΛΑΤΥΦΥΛΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ, ΜΙΑ Κ.Τ.Σ ΖΑΧΑΡΗ ΚΡΥΣΤΑΛΙΚΗ ,ΜΙΑ ΚΟΦΤΗ Κ.Τ.Σ ΑΛΑΤΙ ,100 ΓΡ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ. ΕΚΤΕΛΕΣΗ/ ΣΕ ΜΙΑ ΛΕΚΑΝΗ ΧΤΥΠΑΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ,ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΙΝΟΥΑ Η ΜΙΑ ΣΗΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΛΩΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΙΤΣΑ, ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΣΑΛΤΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΕ ΠΙΤΣΕΣ ΠΟΥ ΨΗΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΥΨΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου