ΥΛΙΚΑ\ 500 ΜL NΕΡΟ ΧΛΙΑΡΟ, 500 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ ΣΚΛΗΡΟ, 25ΓΡ ΜΑΓΙΑ ΝΩΠΗ,1Κ.Τ.Σ ΜΕΛΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ, ΜΙΑ ΠΡΕΖΑ ΑΛΑΤΙ, 50 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ ΗΛΙΕΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ, ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ. ΕΚΤΕΛΕΣΗ/ ΣΕ ΜΙΑ ΛΕΚΑΝΙΤΣΑ Η ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ ΤΟΥ ΜΙΞΕΡ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΧΛΙΑΡΟ ΝΕΡΟ ΤΗΝ ΜΑΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ,ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΙ ,ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ , ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΧΤΥΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ .ΤΙΓΑΝΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΗΛΙΕΛΑΙΟ ΚΟΒΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΛΙ ΠΟΥ ΤΟ ΒΟΥΤΑΜΕ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ .ΣΤΡΑΓΓΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΠΟΡΩΦΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΛΑ
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου