ΣΑΛΤΣΑ ΤΟΜΑΤΑΣ ΓΙΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

ΥΛΙΚΑ / ΕΝΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ Η ΨΙΛΛΟΚΟΜΕΝΟ , ΔΥΟ ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ ΣΕ ΛΕΠΤΕΣ ΦΕΤΕΣ Η ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ, ΕΝΑ ΚΑΡΟΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ, ΕΝΑ ΚΛΩΝΑΡΑΚΙ ΣΕΛΕΡΥ ΟΛΟΚΛΗΡΟ, ΕΝΑ ΦΥΛΛΟ ΔΑΦΝΗΣ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ) ΦΥΛΛΑ ΦΡΕΣΚΟΥ ΠΛΑΤΥΦΥΛΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΤΟΥ, ΜΙΑ ΚΟΦΤΗ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΠΕΛΤΕ ΤΟΜΑΤΑΣ ,2 ΚΙΛΑ ΦΡΕΣΚΙΕΣ ΤΟΜΑΤΕΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΜΕ Η ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΦΛΟΥΔΑ Η ΤΟΥΣ ΣΠΟΡΟΥΣ, ΑΛΑΤΙ , ΛΙΓΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΡΥΣΤΑΛΙΚΗ, ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ. ΕΚΤΕΛΕΣΗ/ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΤΣΙΓΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΤΟ ΚΑΡΟΤΟ ΤΟ ΣΕΛΕΡΥ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΕΛΤΕ ΤΟΜΑΤΑΣ, ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΤΙΣ ΤΟΜΑΤΕΣ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΤΗΝ ΔΑΦΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΚΟ (ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΚΑΙ ΤΙΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ) ΣΙΓΟΒΡΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΗ ΦΩΤΙΑ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΔΙΑΡΚΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΟΛΛΗΣΕΙ Η ΣΑΛΤΣΑ, ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΣΙΓΟΒΡΑΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΚΑΛΑ Η ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΥΦΗ ,ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΨΙΛΟ ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ Η ΕΝΑ ΣΙ
ΝΟΥΑ,

Σχόλια

  1. ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΟΛΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΜΕ ΕΝΑ ΡΑΒΔΟΜΠΛΝΤΕΡ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΛΙΓΗ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΟΜΑΤΟΣΟΥΠΑ ΑΠΛΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΙΣΩΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου