ΥΛΙΚΑ/ 600 ΜL ΓΑΛΑ, 2 ΑΥΓΑ, 2 ΚΡΟΚΟΙ ΑΥΓΩΝ , 30 ΓΡ ΒΟΥΤΗΡΟ, 50 ΓΡ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ, 200 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ Γ.Ο.Χ 70 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ ΚΙΤΡΙΝΟ, ΜΙΑ ΠΡΕΖΑ ΑΛΑΤΙ, ΜΙΑ ΠΡΕΖΑ ΖΑΧΑΡΗ. ΕΚΤΕΛΕΣΗ/ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ Η ΣΕ ΜΙΑ ΛΕΚΑΝΗ ΧΤΥΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΜΑ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ, ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΡΟΚΟΥΣ ΕΝΑ ΕΝΑ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ, ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΕΥΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΑ, ΜΟΛΙΣ ΟΜΟΓΕΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΟΥΤΗΡΟ ΛΙΩΜΕΝΟ , ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΙΤΑ Η ΕΝΑ ΨΗΛΟ ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου