ΥΛΙΚΑ/ 220 ΓΡ ΚΙΜΑΣ ΜΟΣΧ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΛΙΓΟ ΛΙΠΟΣ, ΕΝΑ ΨΩΜΑΚΙ ΜΠΡΙΟΣ ΓΙΑ ΜΠΕΡΓΚΕΡ, 2 ΦΕΤΕΣ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΜΠΕΙΚΟΝ, ΛΙΓΗ ΦΡΕΣΚΙΑ ΡΟΚΑ ΜΠΕΥΜΠΙ, 2 ΡΟΔΕΛΕΣ ΤΟΜΑΤΑ 3 ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ .ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ONION RINGS/ΕΝΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΞΕΡΟ ΚΟΜΜΕΝΟ ΦΕΤΕΣ, 200 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ, 1 ΑΥΓΟ ,ΛΙΓΟ ΕΛΕΙΟΛΑΔΟ ,ΑΛΑΤΙ 180 ΓΡ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ, ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΣΑΛΤΣΑ GORGONZOLA/ 100 ML ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ, 30 ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ,50 ΓΡ GORGONZOLA,ΑΛΑΤΙ,ΠΙΠΕΡΙ, ΕΚΤΕΛΕΣΗ / ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΡΟΔΕΛΕΣ ΚΡΕΜΜΥΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΗΓΑΝΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΥΤΟ ΗΛΙΕΛΑΙΟ, ΣΕ ΤΕΦΑΛ ΤΗΓΑΝΙ ΖΕΣΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΤΟΥ ΚΙΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΜΠΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΜΠΙΦΤΕΚΙ , ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΤΗΓΑΝΑΚΙ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΦΕΤΕΣ ΜΕ ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΣΚΟΡΔΟ ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΞΥΔΙ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ, ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΚΙ ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΤΟ ΒΟΥΤΗΡΟ ΚΑΙ ΤΡΙΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΤΗΝ GORGOZOLA ANAKATEYOYME MEXΡΙ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΣΕΙ Η ΣΑΛΤΣΑ, ΓΥΡΝΑΜΕ ΤΟ ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΤΟ ΜΠΕΙΚΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΨΩΜΑΚΙ ΜΑΣ ,ΜΟΛΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ. ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΕΡΓΚΕΡ ΜΑΣ . ΣΤΟ ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΨΩΜΙΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΡΟΚΑ ΤΗΝ ΤΟΜΑΤΑ ΤΟ ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΤΙΣ ΦΕΤΕΣ ΜΠΕΙΚΟΝ , ΠΕΡΙΧΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΤΗΓΑΝΗΤΕΣ ΡΟΔΕΛΕΣ ΚΡΕΜΜΥΔΙΟΥ ΚΑΙ ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΨΩΜΑΚΙ.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου