ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΑ

ΥΛΙΚΑ/ 500 ΓΡ ΣΠΑΓΓΕΤΙ, 6 ΦΕΤΕΣ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΜΠΕΙΚΟΝ Η ΛΕΤΟΚΟΜΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΑΝΣΕΤΑΣ, 4 ΚΡΟΚΟΙ ΑΥΓΟΥ,100 ΜΕ 120 ΓΡ ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ, ΑΛΑΤΙ ΦΡΕΣΚΟΤΡΙΜΕΝΟ ΠΙΠΕΡΙ. ΕΚΤΕΛΕΣΗ/ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ 3 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΜΑ ΓΡΑΦΕΙ 11 ΛΕΠΤΑ ΕΜΕΙΣ ΒΡΑΖΟΥΜΕ 8 . ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΗ ΖΕΣΤΟ ΜΕ ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΕΙΚΟΝ Η ΤΗΝ ΠΑΝΣΕΤΑ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΞΕΡΟΨΗΘΕΙ. ΣΕ ΜΙΑ ΛΕΚΑΝΙΤΣΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΟΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΧΥΡΕΥΣΤΟ ΜΕΙΓΜΑ .ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΡΚΕΤΑ ΑΛ ΤΕΝΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΛΑΒΙΔΑ ΤΑ ΜΕΤΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΙΚΟΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΣΙΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΄΄ΚΑΙΜΕ΄΄ ΜΑΖΙ ΣΕ ΔΥΝΑΤΗ ΦΩΤΙΑ.ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΠΙΟΥΝ ΤΑ ΥΓΡΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΗ ΛΕΚΑΝΗ ΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΤΩΝ ΚΡΟΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΔΕΜΕΝΗ ΣΑΛΤΣΑ ΑΝ ΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΓΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΣΙΜΟ ,ΑΝ Η ΣΑΛΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΟΤΕΡΟ ΔΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΟΙΑΖΕΙ ΚΟΜΜΕΝΗ ΕΧΕΙ ΔΛΔ ΠΕΡΟΣΣΟΤΕΡΟ ΝΕΡΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ ΑΚΟΜΑ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΡΙΒΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΑΡΚΕΤΟ ΦΡΕΣΚΟΤΡΙΜΕΝΟ ΠΙΠΕΡΙ.

Σχόλια