ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΡΥΖΙ ΜΠΑΣΜΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΡΥ

ΥΛΙΚΑ/ 400 ΓΡ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΠΟΥΤΙ Η ΣΤΗΘΟΣ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ, 150 ΓΡ ΡΥΖΙ ΜΠΑΣΜΑΤΙ, ΕΝΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙ ΦΡΕΣΚΟ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΕΡΟΣ ΛΕΠΤΟΚΟΜΜΕΝΕΣ ΦΕΤΕΣ,ΜΙΑ ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΗ, ΜΙΣΟ Κ.Σ ΚΑΡΥ ΓΛΥΚΟ ,ΜΙΣΟ ΛΕΜΟΝΙ ,1 ΦΥΛΛΟ ΔΑΦΝΗΣ , ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ 300 ML ΝΕΡΟ, 1 ΚΥΒΟΣ ΖΩΜΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ 200 ΓΡ ΑΓΕΛΑΔΙΝΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ, ΜΙΑ ΠΡΕΖΑ ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΓΙΕΝ. ΕΚΤΕΛΕΣΗ/ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ,ΣΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΘΩΡΑΚΙΣΤΕΙ ΚΑΛΑ, ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΧΥΜΟ ΑΠΟ ΜΙΣΟ ΛΕΜΟΝΙ .ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΥΣΗ ΤΟ ΜΠΑΣΜΑΤΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ, ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΛΙΓΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ 15 ΛΕΠΤΑ ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΟ ΜΟΛΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ, ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΠΕΤΣΕΤΑ ΓΙΑ 3 ΛΕΠΤΑ ,ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΛΕΜΟΝΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΟΥΜΑΚ.

Σχόλια