ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΠΑΝΣΕΤΕΣ ΜΕ ΜΠΥΡΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΛΕΜΟΝΙ ΚΑΙ ΜΕΛΙ

ΥΛΙΚΑ/600 ΓΡ ΠΑΝΣΕΤΕΣ,ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ,ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΞΕΡΟ,ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΛΩΝΑΡΑΚΙ ΣΕΛΕΡΥ,ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΑΡΟΤΟ, 3 Κ.Σ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΚΑΥΤΕΡΗ,ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΚΙ ΜΠΥΡΑ,ΜΙΑ ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ, ΧΥΜΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΛΕΜΟΝΙ ,ΧΥΜΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ 2 ΜΠΑΧΑΡΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ,ΕΝΑ ΦΥΛΛΟ ΔΑΦΝΗΣ 750 ΝΕΡΟ ,ΕΝΑΣ ΚΥΒΟΣ ΖΩΜΟΣ ΚΟΤΑΣ, ΜΙΑ Κ.Σ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΕΡ , ΔΥΟ Κ.Σ ΜΕΛΙ ,ΕΝΑ ΚΟΜΑΤΑΚΙ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΒΟΥΤΗΡΟ 30 ΓΡ. ΕΚΤΕΛΕΣΗ/ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΠΟ ΚΑΥΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΤΙΣ ΠΑΝΣΕΤΕΣΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΕΡΙΕΣ.ΤΙΣ ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΣΙΓΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΟΜΜΕΝΟ ΣΕ ΧΟΝΤΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟ ΚΑΡΟΤΟ ΚΟΜΜΕΝΟ ΣΕ ΧΟΝΤΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟ ΣΕΛΕΡΥ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ ΤΗΝ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ .ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΥΡΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΧΥΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΜΟΝΙ ΤΟΝ ΧΥΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΤΟ ΜΠΑΧΑΡΙ ΤΗΝ ΔΑΦΝΗ ΤΟΝ ΚΥΒΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΠΑΚΙ ΚΑΙ ΣΙΓΟΒΡΑΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΡΕΑΣ.ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΨΥΛΟ ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ ΣΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΚΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΥΓΡΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΒΡΑΣΙΜΟ . ΑΡΑΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΕΡ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΚΑΛΑ ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΡΜΑ ,ΑΦΟΥ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΒΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΝΕΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΙ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΒΟΥΤΗΡΟ ΠΡΟΕΡΑΙΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΑΛΙΣΕΙ Η ΣΑΛΤΣΑ. ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΝΣΕΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΓΑΡΝΙΤΟΥΡΑ

Σχόλια