ΥΛΙΚΑ/ 3 ΑΥΓΑ ,2 ΑΣΠΡΑΔΙΑ ΑΥΓΟΥ, 2 ΜΕΤΡΙΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ, ΜΙΣΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΞΕΡΟ, ΛΙΓΟ ΓΑΛΑ, 3 ΦΕΤΕΣ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΜΠΕΙΚΟΝ, 100 ΓΡ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ ,ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΑΛΑΤΙ ,ΦΡΕΣΚΟΤΡΙΜΜΕΝΟ ΠΙΠΕΡΙ, ΕΝΑ Κ.Γ ΡΙΓΑΝΗ ,ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ. ΕΚΤΕΛΕΣΗ/ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΛΕΠΤΕΣ ΦΕΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΔΙΧΑΛΩΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΤΗΓΑΝΙ.ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΧΑΜΗΛΗ ΠΡΟΣ ΜΕΤΡΙΑ ΦΩΤΙΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΝΑ ΤΗΣ ΤΗΓΑΝΙΖΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΚΟΥΝΑΜΕ.ΣΠΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΩΛ ΤΑ ΑΥΓΑ ΤΑ ΑΣΠΡΑΔΙΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ ΦΡΣΚΟΤΡΙΜΜΕΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΙΓΑΝΗ. ΜΟΛΙΣ ΟΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΛΑΚΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΛΑΦΡΥ ΧΡΩΜΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΓΑ.ΤΡΙΒΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ ΣΤΟΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΙΚΟΝ ΣΕ ΧΟΝΤΡΕΣ ΦΕΤΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΕΛΛΕΤΑ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΩ ΣΧΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΤΟΥΣ 250 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου