>ΥΛΙΚΑ\ 600 ΓΡ ΚΙΜΑΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΜΠΟΥΤΙ Η ΣΤΗΘΟΣ Η ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ,ΕΝΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ, ΜΙΑ ΠΙΠΕΡΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΗ ΜΙΑ ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΗ, ΕΝΑ ΚΟΥΤ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΡΙΓΑΝΗ, ΜΙΑ ΚΟΥΤ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ , 1 ΚΟΥΤ ΤΟΥ ΚΛΥΚΟΥ ΠΑΠΡΙΚΑ,ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ, 1 ΑΥΓΟ , 2 ΦΕΤΕΣ ΨΩΜΙ ΜΟΥΛΙΑΣΜΕΝΕΣ ΣΕ ΝΕΡΟ Η ΓΑΛΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΤΗΜΕΝΕΣ. ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ/ ΕΝΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ, 5 ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΦΕΤΕΣ, ΜΙΑ ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΗ, 2 ΚΟΥΤ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΜΑΥΡΗ ΖΑΧΑΡΗ, ΜΙΑ ΚΟΥΤ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΠΕΛΤΕΣ ΤΟΜΑΤΑΣ, ΜΙΑ ΚΟΥΤ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΜΕΛΙ, 1 ΚΟΥΤ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ WORCESTERSHIRE SAUCE, 2 KOYT THS ΞΥΔΙ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ, 1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΚΕΤΣΑΠ, ΑΛΑΤΙ ,ΠΙΠΕΡΙ,2 ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΤΑΜΠΑΣΚΟ, 4 ΚΟΥΤ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΠΑΠΡΙΚΑ ΚΑΠΝΙΣΤΗ 1ΛΙΤΡΟ ΝΕΡΟ .5 ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΣΤΑ 4 ΗΛΙΕΛΑΙΟ. ΕΚΤΕΛΕΣΗ/ΣΕ ΜΙΑ ΛΕΚΑΝΗ ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΙΜΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΝΑ ΣΦΙΞΕΙ, ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΚΙ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΤΟ ΜΕΛΙ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΞΥΔΙ ΤΗΝ WORCESTERSHIRE SAUCE, ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΙΓΟΒΡΑΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΕΣΕΙ Η ΣΑΛΤΣΑ, ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΗΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΗΓΑΝΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΗ ΦΩΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΧΡΩΜΑ ΜΟΛΙΣ ΜΑΛΑΚΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΔΙ ,ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕ ΜΕΤΡΙΑ ΠΡΟΣ ΥΨΗΛΗ ΞΑΝΑΒΟΥΤΑΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΤΡΑΓΑΝΕΣ ΠΑΡΑΛΗΛΛΑ ΠΛΑΘΟΥΕ ΤΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΤΑ ΑΛΕΥΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΗΓΑΝΙΖΟΥΜΕ Η ΤΑ ΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΜΙΑ ΛΑΔΟΚΟΛΑ ΣΤΟΥΣ 250 ΒΑΘΜΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΟΔΟΚΟΚΚΙΝΗΣΟΥΝ ΒΟΤΑΜΕ ΤΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΓΙΑ ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΕΓΩ ΤΑ ΕΒΑΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΕΡΒΙΡΕΤΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου