ΥΛΙΚΑ / 3 ΑΥΓΑ, 300 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ ΣΚΛΗΡΟ, ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΛΙΓΟ ΑΛΑΤΙ, ΕΚΤΕΛΕΣΗ/ ΣΠΑΜΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΩΛ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ,ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΖΥΜΟΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΙ ΜΙΑ ΜΠΑΛΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΖΥΜΩΜΑ ΚΑΛΑ, ΑΦΟΥ ΖΥΜΩΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΦΙΧΤΗ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΗ ΖΥΜΗ ΣΚΕΠΑΖΟΜΕ ΜΕ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΥΟ ΩΡΕΣ, Η ΖΥΜΗ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΣΕ ΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟ ΣΧΗΜΑ ΖΥΜΑΡΙΚΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου