ΥΛΙΚΑ/ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΥΜΗ/ 500 ΓΡ ΒΟΥΤΗΡΟ, 250 ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ, 6 ΓΡ ΑΛΑΤΙ ,200 ΓΡ ΑΥΓΑ , 2 ΒΑΝΙΛΙΕΣ, 1 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΤΟ ΞΥΣΜΑ, 1 ΚΙΛΟ ΑΛΕΥΡΙ ΜΑΛΑΚΟ, 6 ΓΡ ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ .ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ/800 ΓΡ ΝΕΡΟ, 3 ΚΙΛΑ ΞΥΝΟΜΗΛΑ ,700 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ ΚΡΥΣΤΑΛΙΚΗ, 180 ΓΡ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ,200ΓΡ ΝΕΡΟ 2 ΓΡ ΚΑΝΕΛΛΑ ΣΚΟΝΗ, 2 ΓΡ ΞΥΝΟ ΜΕ 20 ΓΡ ΝΕΡΟ. ΕΚΤΕΛΕΣΗ/ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΑ ΜΗΛΑ ΣΤΑ 8, ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΤΗΝ ΚΡΥΣΤΑΛΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ ,ΑΦΟΥ ΒΡΑΣΟΥΝ 4 ΛΕΠΤΑ ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ ΑΝΑΚΑΤΕΜΕΝΟ ΜΕ ΤΑ 200 ΓΡ ΝΕΡΟ ΑΝΑΚΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΒΡΑΣΙΜΟ ΣΕ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ 3 ΛΕΠΤΑ,ΕΠΕΙΤΑ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΛΑ ΤΟ ΞΥΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΑ 20 ΓΡ ΝΕΡΟ ΑΝΑΚΙΝΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΑΗΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ Η ΓΕΜΙΣΗ. ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΧΤΥΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΜΑ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΟΜΜΕΝΟ ΚΥΒΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΣΠΡΙΣΕΙ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ,ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΕΝΑ ΕΝΑ, ΤΗΝ ΒΑΝΙΛΙΑ ΤΟ ΞΥΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ,ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΡΜΑ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΑΝΤΖΟ, ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΕΙΚΙΝ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΙΣΑ ΙΣΑ ΝΑ ΟΜΟΓΕΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ,ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΞΕΡ ΚΑΙ ΦΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΖΥΜΗ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΜΕ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ , ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΚΡΥΩΣΕΙ Η ΓΕΜΙΣΗ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΥΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΛΑΜΑΡΙΝΑ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΥΜΗ ΚΑΛΥΠΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΙΧΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΑΨΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΧΕΙΛΟΣ, ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΣΤΡΩΣΗ ΖΥΜΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΑΤΙ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΣΤΗ.ΠΑΤΑΜΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΠΙΤΑ ΚΑΙ ΚΟΒΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΤΗΝ ΖΥΜΗ ΠΟΥ ΠΡΟΕΞΕΧΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΙΝΕΛΟ ΠΕΡΝΑΜΕ ΜΕ ΑΥΓΟ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΓΙΑ 45 ΛΕΠΤΑ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΟΒΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΚΡΥΩΣΕΙ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΛΑ ΠΡ0ΑΙΡΕΤΙΚΑ.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου