ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ/ 6 ΜΠΟΥΤΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ, 4 ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ, ΕΝΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΞΕΡΟ, ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ, ΕΝΑ ΚΑΡΟΤΟ ΚΟΜΜΕΝΟ ΨΙΛΟ ΚΑΡΡΕ, ΕΝΑ ΚΛΩΝΑΡΑΚΙ ΣΕΛΕΡΥ ΦΙΛΟΚΟΜΜΜΕΝΟ, 6 ΜΑΝΤΑΡΙΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΚΟΤΣΑΝΙ , 4 ΦΕΤΕΣ ΜΠΕΙΚΟΝ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΛΕΠΤΕΣ ΦΕΤΕΣ, 1 ΠΟΤΗΡΙ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΚΟΦΤΟ ΜΑΥΡΟΔΑΦΝΗ, ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΠΕΛΤΕ ΤΟΜΑΤΑΣ , 1 ΦΥΛΛΟ ΔΑΦΝΗΣ, ΦΡΕΣΚΟ ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ ΜΙΑ ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ, ΛΙΓΟ ΑΛΕΥΡΙ , ΛΙΓΟ ΓΑΛΑ , 50 ΓΡ ΒΟΥΤΗΡΟ,ΑΛΑΤΙ ,ΠΙΠΕΡΙ, ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ,ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ ΦΡΕΣΚΟ ,ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ. ΕΚΤΕΛΕΣΗ/ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΕΥΡΩΝΟΥΜΕ ΕΛΑΦΡΩΣ,ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΣΑΡΟΛΑ ΠΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΘΩΡΑΚΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΤΑΚΙΑ,ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΡΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ,ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΛΤΕ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΔΑΦΝΗΣ ΤΟ ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ ΚΑΙ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΑ ΤΗΝ ΜΑΥΡΟΔΑΦΝΗ,ΜΟΛΙΣ ΕΞΑΤΜΙΣΤΕΙ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΔΥΟ ΠΟΤΗΡΙΑ ΝΕΡΟ ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΣΙΓΟΒΡΑΖΟΥΜΕ. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΤ ΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΠΟΥΡΕ Η ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΤΡΙΦΤΗ ΤΗΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ,ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΙΤΣΑ ΜΕ ΛΙΓΟ ΓΑΛΑ ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ ΜΟΣΧΟΚΑΡΙΔΟ ΦΡΕΣΚΟΤΡΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΣΥΡΜΑ ΣΕ ΧΑΜΗΛΗ ΦΩΤΙΑ, ΜΛΙΣ ΔΕΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΗΡΟ ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΜΑ ,ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΟΥΡΕ Η ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ Η ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΤΥΡΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΡΕ ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΤΑΚΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΑΛΤΣΑ ΤΟΥΣ.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου