ΦΟΚΑΤΣΙΑ ΒΕΤΖΕΤΕΡΙΑΝΑ

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΥΜΗ/ 500 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ ΡΟΜΠΙΝ ΧΟΥΝΤ, 400 ΓΡ ΝΕΡΟ ΧΛΥΑΡΟ 7 ΓΡ ΜΑΓΙΑ ΝΩΠΗ, ΕΝΑ ΚΟΥΤ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΑΛΑΤΙ ΕΝΑ ΚΟΥΤ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΖΑΧΑΡΗ ΕΝΑ ΚΟΥΤ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΡΙΓΑΝΗ,ΕΝΑΣ ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗΣ ΓΛΥΚΑΝΙΣΟΣ ΤΡΙΜΕΝΟΣ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ) 20 ΓΡ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ. ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΚΑΤΣΙΑ/ ΕΝΑ ΚΕΜΜΥΔΙ ΣΕ ΛΕΠΤΕΣ ΦΕΤΕΣ ΜΙΑ ΠΙΠΕΡΙΑ ΣΕ ΛΕΠΤΕΣ ΦΕΤΕΣ, 250 ΓΡ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΣΕ ΛΕΠΤΕΣ ΦΕΤΕΣ ΔΥΟ ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ, 5 ΕΛΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ, ΜΙΑ ΤΟΜΑΤΑ ΡΟΔΕΛΕΣ ΡΙΓΑΝΗ,ΦΡΕΣΚΑ ΦΥΛΛΑ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ ,ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ. ΕΚΤΕΛΕΣΗ/ ΣΕ ΜΙΑ ΛΕΚΑΝΗ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΤΟ ΑΛΑΤΙ , ΤΟ ΕΛΑΙΛΑΔΟ ΤΗΝ ΡΙΓΑΝΗ, ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ, ΣΠΑΜΕ ΤΗΝ ΜΑΓΙΑ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΛΕΚΑΝΗ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΛΑΦΡΩΣ ΧΛΥΑΡΟ,ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΩΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΟΜΟΓΕΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ,ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ 8 ΜΕΧΡΙ 24 ΩΡΕΣ.ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟ ΖΥΜΑΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΟΣ.ΛΑΔΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΛΑΜΑΡΙΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΖΥΜΑΡΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ ΟΛΗ Η ΛΑΜΑΡΙΝΑ . ΣΤΟΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΛΑΤΙ ΦΡΕΣΚΟΤΡΙΜΜΕΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΡΙΓΑΝΗ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΤΟ ΖΥΜΑΡΙ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ 200 ΜΕΧΡΙ Η ΦΟΚΑΤΣΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΧΡΩΜΑ.

Σχόλια