ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΟΣΟ ΜΠΟΥΚΟ ΜΕ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ ΚΑΙ ΠΕΚΟΡΙΝΟ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ

ΥΛΙΚΑ/ 500ΓΡ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΟΣΟ ΜΠΟΥΚΟ, ΚΙΑ ΚΟΥΠΑ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ, ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΚΟΦΤΗ ΠΕΛΤΕ ΤΟΜΑΤΑΣ,ΕΝΑ ΚΕΜΜΥΔΙ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΡΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ,ΜΙΑ ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ,ΜΙΣΗ ΠΙΠΕΡΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ, ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΑΡΟΤΟ ΚΟΜΜΕΝΟ ΜΕΤΡΙΟ ΚΑΡΡΕ, ΕΝΑ ΚΛΛΩΝΑΡΑΚΙ ΣΕΛΕΡΥ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ, ΜΙΑ ΤΟΜΑΤΑ ΦΡΕΣΚΙΑ ΤΡΙΜΕΝΗ ,ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΜΑΣ,200 ΓΡ ΠΕΚΟΡΙΝΟ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ ΚΟΜΜΕΝΟ ΧΟΝΤΡΟ ΚΑΡΡΕ, ΔΥΟ ΦΥΛΛΑ ΔΑΦΝΗΣ, ΜΙΣΟ ΣΤΙΚ ΚΑΝΕΛΛΑ, 2 ΜΠΑΧΑΡΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ,ΦΥΛΛΛΑ ΦΡΕΣΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ, ΛΙΓΟΣ ΜΑΙΝΤΑΝΟΣ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟΣ ΛΙΓΟ ΑΛΕΥΡΙ ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ,ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΕΚΤΕΛΕΣΗ/ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΧΟΝΤΡΟ ΚΑΡΡΕ ΚΡΑΤΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΜΕΜΒΡΑΝΗ. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ.ΒΑΖΟΥΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΚΑΙ ΘΩΡΑΚΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΡΕΑΣ .ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΛΟ ΧΡΩΜΑ ΠΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΕΛΤΕ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΚΑΕΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ.ΑΦΟΥ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ 1 1/2 ΛΙΤΡΟ ΒΡΑΣΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΤΟΝ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΑΛΑΤΙ(ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΚΟΡΙΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΜΥΡΟ)ΤΟ ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΣΙΓΟΒΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 1 1/2 ΜΕ 2 ΩΡΕΣ. ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΜΑΛΑΚΩΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΔΕΣΕΙ Η ΣΑΛΤΣΑ ΜΑΣ (ΕΧΟΥΜΕ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΟ ΣΤΙΚ ΚΑΝΕΛΛΑΣ ΜΟΛΙΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΚΡΥΣΕΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ)ΑΡΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΤΑΨΑΚΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΚΑΙ 3 ΚΟΥΠΕΣ ΒΡΑΣΤΟ ΝΕΡΟ ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΣΠΥΡΩΤΟ ΤΟ ΠΕΡΝΑΜΕ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΑΚΙ ΜΕ ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ .ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΚΟΡΙΝΟ ΣΕ ΧΟΝΤΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ .ΕΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΝΑ ΛΑΣΠΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΜΟ΄ΛΙΣ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΛΙΓΑ ΠΑΓΑΚΙΑ.

Σχόλια