ΥΛΙΚA/500ΓΡ ΧΟΙΡΙΝΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ , 2 ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΣΤΑ ΔΥΟ Η ΣΤΑ 4, ΜΙΑ ΠΙΠΕΡΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ, ΜΙΑ ΠΙΠΕΡΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ , ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΡΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ, ΔΥΟ ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ, 8 ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΚΟΤΣΑΝΙ ΤΟΥΣ, ΜΙΑ ΤΟΜΑΤΑ ΚΟΜΜΕΝΗ ΧΟΝΤΡΟ ΚΑΡΡΕ, ΔΥΟ ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ,ΦΥΛΛΑ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ, ΦΥΛΛΑ ΔΥΟΣΜΟΥ, ΠΑΠΡΙΚΑ ΓΛΥΚΙΑ, ΡΙΓΑΝΗ, ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΜΑΙΝΤΑΝΟΣ ΨΙΛΟΚΟΜΜΜΕΝΟΣ. ΕΚΤΕΛΕΣΗ/ ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΑΤΙΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ ΕΠΕΙΤΑ ΤΙΣ ΚΡΥΩΝΟΥΜΕ. ΣΕ ΜΙΑ ΛΕΚΑΝΗ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΑΕΥΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΑΤΙΑ ΛΑΔΟΚΟΛΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟ ΕΝΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ, ΤΟΠΟΘΤΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΛΕΚΑΝΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΤΥΛΙΓΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ,ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΥΛΙΓΟΥΜΕ ΜΕ ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΕΙ Η ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 200 ΜΕ ΑΕΡΑ 1 1/2 ΩΡΑ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΗΜ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΨΗΣΙΜΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΩΡΑΙ ΧΡΩΜΑ.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου