ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΜΕ ΑΥΓΟ ΠΟΣΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΛΦΡΕΝΤΟ ΚΑΙ ΨΙΛΟΚΟΜΕΝΝΑ ΚΑΡΥΔΙΑ

ΥΛΙΚΑ/ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΥΜΗ 2 ΑΥΓΑ 2 ΚΟΥΤ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΠΟΥΡΕΣ ΑΠΟ ΦΡΕΣΚΟ ΣΠΑΝΑΚΙ ΛΙΓΟ ΛΑΔΙ ΛΙΓΟ ΑΛΑΤΙ ΑΛΕΥΡΙ ΣΚΛΗΡΟ ΟΣΟ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΦΙΧΤΗ ΖΥΜΗ,1 ΑΥΓΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΛΙΓΟ ΒΟΥΤΗΡΟ ΜΙΑ ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ ΣΕ ΦΕΤΕΣ, 300 ΜΛ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΛΙΓΟ ΑΣΠΡΟ ΚΡΑΣΙ Η ΛΙΓΟ ΚΟΝΙΑΚ ,ΛΙΓΟ ΦΡΕΣΚΟΤΡΙΜΕΝΟ ΜΟΣΧΟΚΑΥΔΟ 50 ΓΡ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ ΤΡΙΜΕΝΗ, ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΨΙΛΟΚΟΜΕΝΟ ,2 ΚΟΥΤ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΕΝΑ ΚΑΡΥΔΙΑ ΨΙΛΟΚΟΜΕΝΑ, ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ . ΕΚΤΕΛΕΣΗ/ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΗΜΗ ΚΑΙ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΗΣ ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ, ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΕΤΟΙΜΕΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΗΡΟ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ ΤΑ ΚΑΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ .ΠΡΟΣΘΤΕΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΤΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΟ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΒΡΑΣΗ ΜΟΛΙΣ ΔΕΣΕΙ ΠΡΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΙΝΤΑΝΟ. ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΚΙ ΜΕ ΝΕΡΟ ΛΙΓΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΞΥΔΙ ΠΟΣΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΓΟ ΠΡΟΣΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟ ΝΕΡΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΧΛΑΖΕΙ, ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΜΕ ΛΙΓΟ ΑΛΑΤΙ ,ΜΟΛΙΣ ΑΝΕΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΝΑΜΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΛΙΩΜΕΝΟ ΒΟΥΤΗΡΟ Η ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΕ ΠΙΑΤΟ ΤΟΠΟΘΡΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΑΛΤΣΑ .

Σχόλια