ΥΛΙΚΑ/ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΛΛΟ/ 500 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ ΣΚΛΗΡΟ, 200 ΓΡ ΝΕΡΟ ,ΕΝΑ ΚΟΥΤ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΞΥΔΙ, ΕΝΑ ΚΟΥΤ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΑΛΑΤΙ, 3 ΚΟΥΤ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΛΑΔΙ , ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΦΥΛΛΛΩΝ .ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ/1/2 ΚΙΛΟ ΣΠΑΝΑΚΙ 1 ΠΡΑΣΣΟ, 5 ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ ΦΡΕΣΚΑ, ΕΝΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΞΕΡΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ,1 ΜΑΤΣΑΚΙ ΜΑΡΑΘΟ, 1 ΜΑΤΣΑΚΙ ΜΥΡΩΝΙΑ, 1 ΜΑΤΣΑΚΙ ΚΑΥΚΑΛΙΘΡΕΣ, Α ΜΑΤΣΑΚΙ ΣΕΣΚΟΥΛΑ,ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΕΚΤΕΛΕΣΗ/ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΩΛ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΖΥΜΑΡΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΛΥΑΡΟ ΚΑΙ ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΖΥΜΑΡΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟ ΚΑΙ ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΩΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΦΙΧΤΗ ΜΠΑΛΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟ ΖΥΜΑΡΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ. ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ 20 ΓΡ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΩΡΑ ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΑ. ΣΕ ΜΙΑ ΛΕΚΑΛΗ ΨΙΛΛΟΚΟΒΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΟΡΤΑΡΙΚΑ ΠΡΟΣΣΘΕΤΟΥΜΕ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΡΑΘΟΥΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΟΡΤΑΡΙΚΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΤΑ ΣΤΗΒΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΛΙΓΑ ΛΙΓΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΤΕΓΝΩΣΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΥΓΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΛΑΣΙΥΝ ΤΗΝ ΠΙΤΑ. ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΚΕΥΟΣ ΟΛΑ ΣΤΕΓΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ, ΛΑΔΩΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΤΑΨΙ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΕΡΓΑ 5 ΠΟΛΛΥ ΨΥΛΛΑ ΦΥΛΛΑ ΤΑ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΑΛΟΩΝΤΑΣ ΜΕ ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ,ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΓΕΜΙΣΗ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΠΙΠΕΡΙ ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ 4 ΠΟΛΥ ΨΥΛΛΑ ΦΥΛΛΑ ΜΕ ΛΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΞΑΝΑ,ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΓΕΜΙΣΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΑΝ ΠΕΡΙΣΕΨΕΙ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ, ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΛΕ ΠΑΛΙ ΠΙΠΕΡΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΜΕ ΑΛΛΑ 5 ΦΥΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ , ΚΟΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΕΡΙΣΕΥΕΙ ΣΤΙΣ ΑΚΡΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΡΙΦΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΑΛΕΙΦΟΥΜΕ ΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΡΑΝΤΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΝΕΡΟ ΧΑΡΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 200 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΩΡΑ.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου