ΛΑΖΑΝΙΑ ΟΓΚΡΑΤΕΝ

ΥΛΙΚΑ / 500 ΓΡ ΖΥΜΗ ΓΙΑ ΦΡΕΣΚΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ Η ΕΤΟΙΜΑ ΛΑΖΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ. 500ΓΡ ΚΙΜΑΣ ΜΟΣΧ. ΕΝΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΞΕΡΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ, ΕΝΑ ΚΑΡΟΤΟ ΚΟΜΜΕΝΟ ΨΙΛΟ ΚΑΡΡΕ, ΕΝΑ ΚΛΩΝΑΡΑΚΙ ΣΕΛΕΡΥ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ,ΕΝΑ ΦΥΛΛΟ ΔΑΦΝΗΣ,ΕΝΑ ΠΟΤ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ ΜΙΑ ΚΟΥΤ ΠΕΛΤΕ ΤΟΜΑΤΑΣ ΜΙΑ ΤΟΜΑΤΑ ΤΡΙΜΕΝΗ ,ΛΙΓΟ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ ΦΡΕΣΚΟΤΡΙΜΕΝΟ ΔΥΟ ΜΠΑΧΑΡΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ .1 ΛΙΤΡΟ ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ, 100 ΓΡ ΒΟΥΤΗΡΟ 100 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ ΕΝΑ 2 ΑΥΓΑ ΠΑΡΜΕΖΑΝΝΑ ΤΡΙΜΕΝΗ, ΜΟΤΣΑΡΕΛΑ ΤΡΙΜΕΝΗ ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ. ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕ ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΤΟ ΚΑΡΟΤΟ ΤΟ ΣΕΛΕΡΥ ΤΟΝ ΚΙΜΑ ΜΕ ΛΙΓΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΔΑΦΝΗΣ ΤΟΝ ΠΕΛΤΕ ΕΝΑ ΚΟΥΤ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΤΗΝ ΤΟΜΑΤΑ ΤΟ ΜΠΑΧΑΡΙ ΛΙΓΟ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ 1 1/2 ΛΙΤΡΟ ΝΕΡΟ ΛΙΓΟ ΑΛΑΤΙ ΛΙΓΟ ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΣΙΓΟΒΡΑΖΟΥΜΕ ΑΡΓΑ .ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΗΡΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΕ ΧΑΜΗΛΗ ΦΩΤΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΜΑ , ΜΟΛΙΣ ΠΗΞΕΙ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΤ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ ΕΝΑ ΚΡΟΚΟ ΑΥΓΟΥ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΜΟΛΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΚΙΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΙΕΙ ΤΑ ΥΓΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΘΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΥΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΘΕΙ ΤΟ ΑΥΓΟ, ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΤΑΨΑΚΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΕΣΑΜΕΛ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΔΥΟ ΦΥΛΛΑ ΛΑΖΑΝΙΑ,ΛΙΓΟ ΚΙΜΑ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΑ ΜΠΕΣΑΜΕΛ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΛΙΓΟ ΜΟΤΣΑΡΕΛΛΑ ΤΡΙΜΕΝΗ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ, ΞΑΝΑ ΔΥΟ ΦΥΛΛΑ ΛΑΖΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΔΥΟ ΑΚΟΜΑ ΣΤΡΩΣΕΙΣ, ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΗΝ ΜΟΤΣΑΡΕΛΛΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΚΡΑΝΤΙΝΑΡΙΣΤΕΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΜΟΝΟ ΛΙΓΟ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟΤΗΝ ΜΠΕΣΑΜΕΛ, ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 180 ΜΕ 200 ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΩΡΑΙΟ ΧΡΩΜΑ ,ΣΕΡΒΙΡΕΤΕ ΖΕΣΤΟ.

Σχόλια