ΥΛΙΚΑ/3 ΜΠΑΝΑΝΕΣ, 80 ΓΡ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ, ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ ΑΜΥΓΔΑΛΑ,ΣΤΑΦΙΔΕΣ, ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ, 250 ΓΡ ΗΛΙΕΛΑΙΟ, ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ 1 ΑΥΓΟ, ΛΙΓΟ ΗΛΙΕΛΑΙΟ ,ΜΙΑ ΚΟΥΠΑ ΝΕΡΟ , 3 ΓΡ ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ,ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΡΕΖΑ ΚΑΝΕΛΑ ΣΚΟΝΗ, ΜΙΑ ΒΑΝΙΛΙΑ , ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΜΕΛΙ ,ΑΛΕΥΡΙ ΟΣΟ ΠΑΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΠΑΧΥΡΕΣΤΟΣ ΧΥΛΟΣ. ΕΚΤΕΛΕΣΗ/ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΠΑΝΑΝΕΣ, ΒΟΥΤΑΜΕ ΣΤΙΣ ΜΠΑΝΑΝΕΣ ΣΤΟ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΗΓΑΝΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ ΜΕ ΗΛΙΕΛΑΙΟ, ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΣΕ ΜΠΑΙΝ ΜΑΡΙ, ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΠΑΝΑΝΕΣ ΣΕ ΑΠΟΡΟΦΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ, ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΠΕΡΙΧΥΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΛΙΩΜΕΝΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΤΙΣ ΣΤΦΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου