ΥΛΙΚΑ / 500ΓΡ ΜΟΣΧΑΡΙ ΣΠΑΛΑ ΠΟΛΥ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ,500 ΓΡ ΣΠΑΓΓΕΤΙ,ΕΝΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΞΕΡΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ,ΕΝΑ ΚΑΡΟΤΟ ΨΥΛΟ ΚΑΡΡΕ. ΕΝΑ ΚΛΩΝΑΡΑΚΙ ΣΕΛΕΡΥ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ,5 ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΛΕΠΤΕΣ ΦΕΤΕΣ, ΜΙΑ ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ ΚΟΜΜΕΝΗ ΣΕ ΦΕΤΕΣ ΜΙΑ ΚΟΦΤΗ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΠΕΛΤΕ , ΜΙΑ ΤΟΜΑΤΑ ΦΡΕΣΚΙΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ, 1 ΠΟΤΗΡΙ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ ΚΡΑΣΙ ΚΟΚΚΙΝΟ,ΕΝΑ ΦΥΛΛΟ ΔΑΦΝΗΣ ,2 ΜΠΑΧΑΡΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΦΥΛΛΑ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΙΝΤΑΝΟΣ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟΣ ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ ,ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ,ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ, ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ 50 ΓΡ ΒΟΥΤΗΡΟ ΕΚΤΕΛΕΣΗ / ΣΕ ΜΙΑ ΠΛΑΤΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΔΙ ΝΑ ΚΑΨΕΙ,ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΟΣΧΑΡΙ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟΝΟΥΜΕ ΕΛΑΦΡΩΣ,ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΤΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΛΤΕ ,ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΣΙ,ΑΦΟΥ ΕΞΑΤΜΙΣΤΕΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΜΑΤΑ 1 ΛΙΤΡΟ ΝΕΡΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΣΙΓΟΒΡΑΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.ΣΕ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΝΕΡΟ ΑΛΑΤΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΠΟΛΥ ΑΛ ΝΤΕΝΤΕ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΤΟ ΒΟΤΥΡΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΗ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ ,ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΟΤΡΙΜΕΝΟ ΠΙΠΕΡΙ.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου