ΥΛΙΚΑ 4 ΦΕΤΕΣ ΤΣΟΥΡΕΚΙ, 3 ΑΥΓΑ ,ΛΙΓΟ ΓΑΛΑ, ΜΙΑ ΒΑΝΙΛΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΝΕΛΛΑ ΣΚΟΝΗ, 3 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΦΥΣΤΙΚΟΒΟΥΤΗΡΟ,3 ΚΟΥΤ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΦΡΑΟΥΛΑ, 125 ΓΡ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΥΓΕΙΑΣ Η ΓΑΛΑΚΤΟΣ, ΜΙΑ ΜΠΑΝΑΝΑ ΚΟΜΜΕΝΗ ΣΕ ΦΕΤΕΣ, 3 ΦΡΕΣΚΕΣ ΦΡΑΟΥΛΕΣ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΣΤΑ ΔΥΟ, ΛΙΓΟ ΒΟΥΤΗΡΟ, ΕΚΤΕΛΕΣΗ/ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΤΣΟΥΡΕΚΙ ΦΕΤΕΣ , ΣΠΑΜΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΣΕ ΜΙΑ ΛΕΚΑΝΙΤΣΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΛΑ ,ΤΗΝ ΒΑΝΙΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΡΜΑ, ΒΟΥΤΑΜΕ ΕΚΕΙ ΤΟ ΤΣΟΥΡΕΚΙ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΤΗΓΑΝΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ ΜΕ ΒΟΥΤΗΡΟ ΣΕ ΜΕΤΡΙΑ ΦΩΤΙΑ, ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΟΥΝ ΩΡΑΙΟ ΧΡΩΜΑ ΤΙΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΧΑΡΤΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ,ΣΤΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΙΑΤΟ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΕΤΑ ΚΑΤΩ ΑΛΕΙΦΟΥΜΕ ΜΕ ΦΥΣΤΙΚΟΒΟΥΤΗΡΟ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΕΤΑ,ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΨΙΛΟΚΟΒΟΥΜΕ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΙΩΣΕΙ ΣΕ ΜΠΑΙΝ ΜΑΡΙ
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου